Poznata po tome što uvek govori ono što misli i ne neguje imidž razmažene dive, Krisi Tajgen je pružila podršku svim ženama sveta i pokazala kako se tragovi na telu nakon trudnoće nose ponosno.

Nakon rođenja devojčice Lune, Krisi je često putem društvenih mreža skretala pažnju na probleme koji prate nagli dobitak i gubitak kilaže – tačnije strije. Manekenka posle porođaja često govori u javnosti o nedostacima javnih ličnosti koje svoje mane kriju kao "zmija noge" i ističe da su svi oni ljudska bića i da je vrlo važno da svojim primerom pruže podršku ljudima koji ih prate širom sveta. 

— christine teigen (@chrissyteigen) January 19, 2017

Fanovi na instagramu i snepčetu su sa oduševljenjem reagovali na fotografiju koja je pobrala mnoštvo pozitivnih komentara. Od: "Hvala ti što si nas podsetila da niko od nas nije savršen", do komentara žena koje su se poistovetile sa situacijom i podelile svoja iskustva sa njom.

Lepa manekenka se nakon rođenja kćerke već nekoliko puta pojavljivala u javnosti noseći kratke suknje i haljine poručujući svima da je srećna mama, ponosna na svaki svoj ožiljak. Tako i treba!