Blogerka Sofija Kačija objavila je na svom Instagram profilu na prvi pogled običnu fotografiju sa svojim sinom, ali u opisu je pisalo nešto s čime su se poistovetile majke širom sveta.

“Na prvi pogled ovo je klasična Bobijeva i moja fotografija. Međutim, ova fotografija je zapravo nastala dok sam obavljala veliku nuždu. Mislim da sam vam sve rekla. Posebno onima koji uskoro planiraju da imaju decu. Ovo je vaš život”, napisala je Sofi pored fotografije koja je za neverovatno kratko vreme prikupila skoro osam hiljada lajkova i više od 400 komentara.

Mnoge mame složile su se da im je ova situacija apsolutno poznata.

"Ti si za njih mama i njima nije važno gde će te zagrliti. I to je divno, čak i kada si u kupatilu", prokomentarisala je jedna mama, dok je druga priznala da nije imala privatnost u kupatilu već godinama, čak i sada kada su joj deca porasla.

Međutim, nekako očekivano, Sofijina fotografija je naišla i na osude, pa je tako jedan komentar glasio:

“Strašno je glupo što ljudi misle da biti dobar roditelj znači nemati vremena za sebe, čak ni da se ode do kupatila. Imam dvoje dece i ovo mi se nikad nije dogodilo. Budete roditelj koji će naučiti decu da budu nezavisna i da neće umreti ako ne odu u kupatilo sa svojom mamom...”

Da li vam je poznata ovakva situacija ili se slažete sa onima koji misle da je neprimereno dozvoljavati deci da narušavaju intimu roditelja?