Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Virusima je odzvonilo!

Iako su najčešće bezazlene i prolaze bez komplikacija, akutne respiratorne infekcije, ipak remete svakodnevni ritam cele porodice. Kako bolesno dete nije za kolektiv, to neminovno vodi tome da zaposleni roditelji izostaju sa posla, ...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Bolesno dete ne treba da ide u kolektiv, jer će vrlo brzo zaraziti decu iz neposrednog okruženja, ali i samo biti u opasnosti da zbog oslabljenog imuniteta dobije neku novu infekciju i dodatno iskomplikuje svoje već narušeno zdravlje. Stoga, ništa ne treba da bude važnije od zdravlja - kako detetovog, tako i zdravlja cele porodice. 

Dugo vremena smo se u brizi za naše zdravlje i zdravlje naše porodice oslanjali na ishranu baziranu na većoj upotrebi svežeg voća i povrća verujući da "zdravlje na usta ulazi". Međutim, danas, u poređenju sa godinama koje su iza nas, hrana sadrži značajno manju količinu hranjivih materija koje su potrebne našem, a posebno dečijem organizmu, za pravilan rast i razvoj, kao i prevenciju virusnih i bakterijskih infekcija

  Mudre mame znaju da se u apoteku ne ide samo kad se deca razbole, već da o zdravlju treba misliti na vreme, povesti računa o prevenciji, ojačati imunitet, posebno sada, kada je sezona respiratornih infekcija pred nama.

Za jačanje imuniteta dece preporučuje se uzimanje ProbioKid immuno, preparata sa klinički dokazanom efikasnošću protiv prehlada i infekcija u dečijem uzrastu. ProbioKid immuno na prirodan način jača imunitet dece, a namenjen je deci predškolskog i školskog uzrasta, posebno onoj sklonoj čestim respiratornim infekcijama. 

Uz ProbioKid immuno virusima je odzvonilo!

Mr ph. spec. Jelena Šteković

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica