Mama Kalej Kalring iz Ute je vrlo zauzeta mama, ali ne kao i sve ostale. Ona je zaista pretrpana obavezama i posloma, a razlog se krije u činjenici da su ona i njen suprug za samo 24 sata usvojili četiri mališana.

"Pokušavali smo da dobijemo dete nekoliko godina, ali s obzirom da bolujem od lupusa i reumatoidnog artritisa, to je bilo malo teže. Suprug i ja smo odlučili da odmorimo od pokušavanja i da se više usredsredimo na usvajanje, što je inače bio i moj san još od tinejdžerskih dana", objašnjava Karling za Parents.com.

Par je najpre imao dve neuspešna pokušaja usvajanja, od čega je poslednji bio u junu 2015. godine. 

"Majka se predomislila malo pre nego što je trebalo da uzmemo bebu, a mi smo je do tada podržavali finansijski, emotivno, vodili je na preglede kod lekara koje smo takođe sami plaćali...”, kaže Kalej.

Međutim, samo nekoliko meseci kasnije, njihov život je dobio potpuno novi smisao. Par je upoznao dve devojčice (Heven koja sada ima dve godine i Indi koja sada ima 14 meseci) čija mama je poslata u zatvor. Tog istog dana kontaktirala ih je i žena koja je nosila blizance.

Sestre bliznakinje rođene su u januraru 2016. godine, a Heven i Indi postale su deo njihove porodice nekoliko meseci pre toga.

“Nekim danima je zaista teško, odjednom smo postali šestočlana porodica, međutim naše molitve su uslišene i srca ispunjena. Presrećni smo što smo konačno kompletna porodica”, rekla je Kalej.