Kada su Stefan i Šer Ler prošle godine poželeli dobrodošlicu svojoj prvoj ćerkici Rubi, šestorica njihovih sinova nisu bili sasvim sigurni u kolikoj meri će se njihov život promeniti. Dečaci su dali intervju koji je zabeležen u dirljivom videu koji je ubrzo postao viralan, a njihova neodoljiva zbunjenost zbog nove članice porodice umnogome je doprinela tome.

Rubi je nedavno proslavila prvi rođendan, te je ponovo napravljen video u kome njena starija braća govore kako je protekla, verovatno najneobičnija i najlepša godina u njihovom životu.

“Ona ne prestaje da brblja gotovo nikad. Mogu da kažem da će verovatno biti naporna, ali i da će definitivno voleti šoping”, zaključuje Džekson (14).

Sojer (8), koji je svoju sestricu malo nakon njenog rođenja opisao kao pravi rubin (Ruby), objasnio je šta je shvatio od kada je u njegov život ušla i jedna devojčica.

“Ono što ne mogu da radim kada sam u blizini ženske osobe je da prdim i podrigujem”, žalosno saopštava preslatki Sojer.

Noks, koji je tek dve godine stariji od Rubi, hrani svoju sestricu dok joj istovremeno peva rođendansku pesmicu.

“Mislim da je preslatka”, sa oduševljenjem govori petogodišnju Šepard, dok se Hjuston (6) igra s Rubi bodreći je da mahne u pravcu kamere. 

“Ovo je sve prilično novo za mene, budući da sam odrastao sa petoricom braća, a ona je skroz drugačija. Ona je dar sa neba. Ona je Rubi (rubin). Ona je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu”, objašnjava Kempbel (11).