Popularni pevač Sergej Ćetković (40) verovatno se i ne seća onoga što je pričao pre nekoliko godina povodom usvajanja svojih kćeri, Lole (6) i Mile (4), ali prizor koji ova porodica predstavlja ovih dana na Jadranskom moru potvrđuje da je poznati Crnogorac i te kako bio u pravu dok je pričao o sreći koja ga očekuje kad se ostvari u ulozi oca:

"Pošto nisam od onih koji će konstantno biti u medijima i pričati o svom slučaju, mislio sam da će biti dovoljno da svi oni koji razmišljaju o tome vide moju sreću i sve ono što sam uradio i što mi se dešava", rekao je tada Ćetković.

Pogledajte i Najbolje tate na domaćoj javnoj sceni (FOTO)

I zaista, Ćetkovići na letovanju, kako za one koji su ovog leta u Budvi ili na Adi Bojani, tako i za one koji ih prate na društvenim mrežama, predstavljaju savršenu ilustraciju porodične idile i, što je još važnije, dečje bezgranične sreće. A upravo o tome Sergej je pričao kad je široj javnosti pokušao da približi ideju usvajanja dece i značaj hraniteljskih porodica.

Pevač Sergej Ćetković skoro celo leto provodi na crnogorskom primorju sa suprugom Kristinom i naslednicama Lolom i Milom koje uživaju u očevom slobodnom vremenu više nego on sam, a razdvajaju se samo uveče kad on ide na koncerte

Foto: Damir Dervišagić

"Sreća te dece bitnija je od onoga šta će reći ljudi ili šta će se pričati po čaršiji. Ljudima koji me, tim povodom, pitaju ili mi priđu na ulici, a bilo je toga više puta, kažem neki savet i podelim svoje iskustvo s njima. Kažem da je moja sreća najbolji pokazatelj onima koji se dvoume šta treba da čine dalje. Ali ima i onih koji toliko tiho pričaju o tome jer se boje da to neko ne čuje, plaše se uopšte da razgovaraju o tome. Uvek sam se trudio da ne slušam sredinu, da idem svojim putem i sebe činim što srećnijim i ispunjenijim", rekao je tada Sergej Ćetković.

Foto: Damir Dervišagić

Osim kupanja i najneverovatnijih igara na plaži, Sergej sa ćerkama uživa i u šetnjama obalom, a gotovo svakodnevno mogu se svi zajedno videti i u najlepšim budvanskim restoranima. Devojčice su presrećne, što je kod Ćetkovićeve velike ženske publike samo još jednom potvrdilo da je njihov omiljeni pevač muškarac za primer, i to u svim oblastima života. S tim se sasvim sigurno slaže i njegova supruga Kristina, jer njen izabranik posvećuje toliko pažnje Loli i Mili da ona može u potpunosti da uživa u odmoru.

Kristina i Sergej u braku su 18 godina, a pre šest odlučili su da postanu roditelji. Nakon usvajanja dve ćerke, ovaj par deluje još skladnije. S obzirom na to da svojim harmoničnim brakom i čestim humanitarnim aktivnostima predstavljaju uzor mnogima, nije iznenađujuće što su čak i proširujući sopstvenu porodicu pokušali da apeluju na javnost i podignu svest o nezbrinutoj deci.

Piše: Igor Karanov

Izvor: Story

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama