Najčešće žene pre svojih muževa saznaju da su trudne, ali u slučaju ovog bračnog para iz Atlante bilo je drugačije. Muž je prvi saznao i srećnu vest saopštio supruzi, a njenu neprocenjivu reakciju zabeležio je kamerom. Međutim, to nije jedina neobična stvar u čitavoj priči.

Tim i Rejčel Bramel su srećni roditelji trojice malih sinova. Pošto su odlučili da ne žele da imaju više dece, Tim se podvrgnuo vazektomiji. Nakon nekog vremena on je primetio čudno ponašanje svoje žene, bilo joj je muka, jela je više nego inače i osećala se mnogo umorno, pa je odlučio da pozove doktora da vidi da li postoji mogućnost da je ona ipak trudna. 

Pogledajte i Preslatko i orignalno: Tri sestre na neobičan način objavile da su trudne u isto vreme (FOTO)

Doktor mu je saopštio da njegova procedura nije uspela, ali da izgleda da su u klinici zaboravili da ga pozovu nakon kontrole i jave mu. 

Nakon što je dobio ove vesti, Tim je odlučio da na vrlo originalan način kaže svojoj ženi da je trudna. Naime, on je onesposobio njihov toalet, što mu je dopustilo da u tajnosti uradi suprugin test za trudnoću i samo joj pokaže štapić.

Rejčel je kasnije i sama rekla da joj je njeno ponašanje bilo čudno, ali je to pripisivala problemima s probavom. Nakon ovoga, par je uradio testove kod lekara, koji je potvrdio da će njihova porodica dobiti još jedno pojačanje. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.