Rejčel Graham inspiracija je brojnim mladim ženama i mamama koje su odlučile da izgube višak kilograma. Ona na svom Instagram profilu pod nazivom "Gubljenje gravitacije", koji prati 119 hiljada ljudi, otkriva detalje o svojoj ishrani i vežbanju. Nedavno je sa obožavateljima podelila i problem sa viškom kože.

"Pitaju me kako si izbegla strije i kožu koja visi nakon gubitka kilograma? Nisam, sve je tu. Donji delovi sa visokim strukom postali su moji najbolji prijatelji. Da li žalim što sam izgubila težinu? Nikako. Nikad. Ni na tren. U boljoj sam telesnoj formi nego ikada pre. Srećnija sam i zdravija. Lagala bih kad bih rekla da me koža koja visi ne čini nesigurnom, ali odbijam samo o tome da razmišljam", objasnila je mlada mama.

Rejčel je takođe dodala: "U ovom stomaku rasla su dva prekrasna dečaka. Prošla sam kroz dobijanje i gubljenje 40 kilograma, od čega su većina bila trudnički kilogrami. Planiram jednog dana da idem na operaciju i da uklonim višak kože, ali u međuvremenu radim na tome da zavolim sebe baš ovakvu kakva jesam. Budite ljubazni, izbrišite negativnosti iz života."

Iako je Rejčel priznala da je fotografisanje i pokazivanje viška kože jedna od hrabrijih stvari koje je učinila, oduševili su je pozitivni komentari ubrzo nakon objavljivanja fotografije. 

"Odlično obavljen posao. Nadam se da će višak kože uglavnom nestati kroz kontinuirano vežbanje i zdravu ishranu. Postigla si tako puno, nadam se da ćeš zadržati pozitivan pogled na svet", komentarisala je jedna obožavateljka, dok se druga zahvalila na objavi jer sada uviđa da i druge žene prolaze istu stvar kao i ona.

Rejčel je kilograme izgubila u periodu od godinu dana tako što je redovno odlazila u teretanu, promenila način ishrane. Na njenom jelovniku mogu se naći zdravi izvori belančevina poput lososa, piletine ili tofua u kombinaciji sa smeđim pirinčem i sa mnogo povrća.