Pre dve godine gotovo cela planeta bila je ganuta rođenjem bliznakinja Džene i Džilijen koje su svet ugledale držeći se za ručice.

Devojčice su rođene carskim rezom, a specifične su po još nečemu – delile su posteljicu!

VIŠE O... Bliznakinje se rodile držeći se za ruke (VIDEO)

"Neverovatno je da su bile u istoj posteljici", istakla je tada dr Melisa Mankuso, koja je pomogla ovim devojčicama da dođu na svet, dodajući da baš zbog postoji rizik za urođene mane koje bi mogle ugroziti zdravlje sestrica.

Na sreću, tako nešto se nije dogodilo. Džena i Džilijen su danas vesele i zdrave devojčice koje su, prema rečima njihove mame Sare, bliskije nego ikada pre.

"Ne postoji mogućnost da ih odvojite ni na trenutak. Ukoliko nisu zajedno odmah kreće plač", objašnjava Sara.

Međutim, ponekad se dogodi i koja svađa...

"Vole istu hranu, obe vole da plivaju i da su napolju, a takođe vole i iste igračke. Zato se trudimo da uvek kupujemo po dve iste stvari kako bismo minimizirali svađe, ali uvek se nađe nešto oko čega će se pokačiti, iako su potpuno iste", objasnila je mama Sara.

Sara je takođe rekla da joj je ponekad zaista teško da razlikuje devojčice, posebno ako su malo dalje, međutim, njihov stariji brat, trogodišnji Džekson, nikada nije pogrešio i uvek tačno zna ko je koja.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama