Kada je na svom venčanju začula plač svoje devetomesečne ćerkice Geme, mama Kristina Torino-Benton ju je bez razmišljanja uzela u naručje i podojila je pred svim svatovima u crkvi. Malena devojčica se ubrzo smirila i zaspala, a ceremonija je nastavljena.

Pogledajte i Dojenje u javnosti ne osuđuju svi: Upoznajte baku koja je raznežila svet (FOTO)

“Bila sam strašno nervozna kada sam čula Gemu da plače. Prilično sam srećna i ponosna na sebe što sam uspela da je smirim”, izjavila je Kristina za Today.com.

Za Kristinu, koja svoju ćerkicu Gemu doji već devet meseci, ovo je bio potpuno prirodan potez.

“Osećala sam se prilično normalno oko svega, osim toga što sam nosila haljinu od 50 kila”, ističe ova mama iz Toronta koja je fotografiju na kojoj doji Gemu potom objavila na Fejsbuk stranici “Breastfeeding Mama Talk”.

Pogledajte Zbog čega je mamu koja doji bebu fotografisalo pola Melburna (FOTO)

“Ono kada se venčavate, a vaša beba ogladni. Neverovatno ponosna na sebe”, napisala je Kristina uz fotografiju i dodala da će njena fotografija pomoći drugim mamama da se opuste i dojenje u javnosti prihvate kao nešto poptpuno prirodno i normalno.

Fotografija je mnoge mame oduševila, te su i same počele da objavljuju fotografije na kojima obučene u venčanice doje svoje bebe.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama