Vladimir Petronijević (31) je pripadnik Vojske Srbije koji je iz rodnog Kraljeva pre 10 godina, zbog posla došao u Vojvodinu. Prvo je službovao u Rumi, pa Sremskoj Mitrovici i na kraju u Novom Sadu. Na nekoj od žurki, koje su redovno organizovane u njegovom momačkom društvu, upoznao je Natašu (28). Čitavih mesec dana je pripremao strategiju kako da toj lepoj devojci da do znanja da mu se dopada, u čemu je na kraju i uspeo.


Vreme je za bebe: Nakon tužnog detinjstva, sreću su pronašli u svojoj deci

Njihova veza je nastala iz prijateljstva i tekla je bez nesuglasica, da bi Vladimir, posle samo dva, tri meseca zabavljanja, iznenadio svoju devojku i pred celim društvom je zaprosio. Nataša kaže da je tada bila zatečena i uplašena, ali da se dobri ljudi lako prepoznaju. 

Autori formata: Nebojša Nele Garić, Miroslav Petković, Nenad OgnjenovićReditelj epizode: Jelena Stolica


Svakodnevica ovog mladog para je vrlo dinamična. Vladimir radi po smenama i veliki deo dana provodi van kuće. Kad uspe da pored porodičnih i poslovnih obaveza organizuje dodatno slobodno vreme, ode na pecanje koje mu predstavlja glavnu relaksaciju otkad zna za sebe. Nataša je od detinjstva bila vrlo aktivna, pa je tako nastavila da živi i posle udaje. Ona se 23 godine bavila folklorom, te nije izdržala da ne igra na sopstvenoj svadbi, iako je bila u poodmakloj trudnoći. Danas se ova mlada mama bavi pevanjem i redovno ide na probe i nastupe grupe "Bilbil" koja neguje vokalnu narodnu tradiciju. Osim toga, ona je uz nekoliko drugarica koje su takođe mame, osnovala i pokrenula društvenu grupu "Mame Novosađanke" u kojoj majke razmenjuju iskustva i informacije putem društvenih mreža, ali i sajmova. 


Vreme je za bebe: Jagodina draža od Inzbruka


Nataša i Vladimir su ponosni roditelji jednoipogodišnje Maše, a Nataša je nedugo po Mašinom rođenju po drugi put ostala u drugom stanju i porodica je prošlog oktobra postala bogatija za još jednu devojčicu -  Mionu. Devojčice se uspavljuju narodnim uspavankama koje im mama peva, a obe su maskota "Bilbila".

Sve buduće mame i tate koji žele da učestvuju u emisiji "Vreme je za bebe", mogu da pošalju prijavu na broj telefona: 011/3178490, e-mail: vera@nira.rs ili na FB stranicu "Vreme je za bebe".


Vera Novaković

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.