Popularna pevačica Džejna Krejmer početkom godine ostvarila se po prvi put u ulozi mame. Pevačica je na svet donela devojčicu Džoli čije fotografije rado deli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Međutim, baš poput mnogih poznatih ličnosti, i novopečena mama Džena često je pod lupom javnosti. Tako je jedna od njenih skoro objavljenih fotografija izazvala mnoštvo negativnih komentara.

Naime, Džena je objavila fotografiju kašica za bebe pored koje je napisala "Počelo je".

A photo posted by Jana Kramer (@kramergirl) on Jun 1, 2016 at 5:58pm PDT

Iako pedijatri preporučuju da se sa uvođenjem čvrste hrane može početi već od bebinog šestog meseca, Dženu su mnoge mame iskritikovale.

Nekim mamama nije se svidelo to što je Džena kupila prerađene kašice, umesto da ih sama napravi, dok su druge pomislile da je poznata mama prestala da doji, iako to nigde nije čak ni spomenuto.

Iznervirana mišljenjima koje nije ni tražila, pevačica je sledećeg dana oštro reagovala i tako svima stavila do znanja da je samo njena stvar kako će odgajati i hraniti svoje dete.

"Dragi svi koji posramljujete mame, ukoliko niste doktor moje Džoli, njen tata ili mama, ne govorite mi kako da odgajam svoje dete ili kako da ga hranim.'