Mia i Rozono Mekgi upoznali su se u srednjoj školi, a venčali se kada su imali 18 i 19 godina. Par je tri godine pokušavao da dobije bebu, nakon čega su odlučili da krenu na lečenje neplodnosti. Uskoro ih je obradovala srećna vest da očekuju blizance. Međutim, blizanci su preminuli nedugo nakon porođaja. Nakon tog nemilog događaja, ubrzo je stigla radosna vest - Mia je ostala u drugom stanju i par je 2010. godine dobio šestorke.

Pogledajte i Kako danas izgledaju prve sedmorke koje su preživele porođaj (VIDEO)

Osmočlana porodica je tada bila prava senzacija. Naime, mama Mia je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju na kojoj njen muž Rozono leži na stomaku, "prekriven" njihovim bebama - Rozonom juniorom, Olivijom, Madison, Džosajom, Elajom i Ajzakom. 

Danas, nakon šest godina, ponosni mama i tata odlučili su da naprave potpuno istu fotografiju, s tim što su se preslatke bebe "pretvorile" u neodoljive mališane koji će uskoro krenuti u školu.

Evo kako oni danas izgledaju:

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.