Na koncertu, koji je deo zajedničkog projekta sa Jelen pivom na sajtu espreso.rs, nastupili su popularni predstavnici domaće rok scene: sastav KKN (Kanda Kondža i Nebojša), Artan Lili i Ničim Izazvan. Kanda Kodža i Nebojša standardno su priredili svirku za pamćenje, a mlađe kolege jednako su doprinele atmosferi i u potpunosti opravdale medijsko obeležje domaćih rok zvezda u usponu.

Na događaju su se predstavile i brojne organizacije i festivali među kojima su Arsenal fest i Šabački letnji festival, zatim festival "Rokanje", kao i Jungle Tribe. Posebna atrakcija za prisutne bili su i majstori "The Barbers Shop"-a.

Novi "Jelen Top 10" počeo je sa emitovanjem u aprilu i to premijerno na Jelen Pivo You Tube kanalu, sa reprizom na MTV-u i malo izmenjenom koncepcijom. "Jelen TOP 10" je zamišljen kao online TV emisija koja promoviše i podržava mlade rok autore i andergraund scenu, i donosi izveštaje sa aktuelnih koncerata i festivala, a emituje se premijerno svakog petka. Nedeljom se ažurira Top lista na koju svojim glasovima mogu da utiču posetioci portala: jelentop10.espreso.rs. Pored top liste i webizode, na portalu se mogu pronaći i drugi interesantni sadržaji "Nečijih Top 10", intervjui sa poznatim muzičarima i bendovima, dok neafirmisani bendovi mogu slati svoje demo snimke.

R’n’R leto je pred nama, "rokamo" dalje!