Kada je buduća mama Britani Mekintajar otišla na redovnu kontrolu, ginekolog joj je saopštio da nosi blizance, međutim malo nakon oduševljenja usledio je šok - jedna od beba ne razvija se dovoljno i šanse da preživi veoma su male.

“Dečak je težak jedva 250 grama, dok njegova sestrica već ima skoro jedan kilogram. Jedina šansa da preživi bila bi operacija srca, ali to ne bi bilo izvodljivo zbog njegovog mozga”, rekla je neutešna mama Britani.

Pogledajte i Bebina poruka iz stomaka: Mama, tata, sve je u redu! (FOTO)

Za sudbinu još uvek nerođenih beba, svet je saznao kada su njihovi roditelji otišli ponovo na kontrolu.

Naime, na ultrazvučnom pregledu zabeležena je dirljiva scena. Iako se verovatno nikada neće upoznati, devojčica Medilin i njen brat Mejson u maminom stomaku su vrlo bliski, tačnije - devojčica drži za ruku svog dosta sitnijeg batu.

Roditelji su na društvenim mrežama podelili sonogram svojih blizanaca, a mnogi su bili zapanjeni, s obzirom da, kada je reč o blizancima, najčešće se može videti kako se gurkaju i udaraju u stomaku.

Pogledajte i Neverovatan ultrazvučni snimak: Prve prepirke još u maminom stomaku (VIDEO)

“Iako znam da ga nosim, i da je u meni, volela bih da ga i fizički zagrlim, a ona je jedina koja to zaista može. Olakšavajuće je kada znam da, iako bude umro, neće biti sam”, izjavila je Britani.

Hutchinson, Kansas: Sonogram Shows Dying Twin Holding Sibling's Hand In Utero, Family SaysIan and Brittani McIntire said doctors told them one of twins Brittani is carrying has a hole in his heart and an abnormal brain. During a checkup, a sonogram appeared to show the twins holding hands.Source & Credits: Inside Edition @ http://ietv.co/219WdP7

Posted by ResultCare on Wednesday, February 17, 2016

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.