Gotovo osam meseci svet je putem društvene mreže Fejsbuk pratio trudnoću Kimberli Tuki iz Australije. Naime, Kimberli se porodila po treći put, ali umesto da dobiju treće dete, ona i njen suprug postali su ponosni roditelji još petoro mališana. 

Ono što je još neverovatnije jeste to da su Tifani, Penelope, Beatriks, Ali i Kejt bili začeti prirodnim putem! Šanse za začeće petorki prirodnim putem su jedan prema 55 miliona, tako da se rođenje ovih mališana može smatrati i medicinskim fenomenom.

Kim je već mama troje dece, devetogodišnjeg sina Kurta iz prethodne veze, kao i dve devojčice, četvorogodišnje Ajvi i dvogodišnje Indijane koje je rodila u braku sa sadašnjim suprugom. Ono što je bila njena želje jeste da sa sadašnjim suprugom dobije još jednog dečaka, međutim želja joj se ostvarila petostruko - dobila je još četiri ćerke i sina.

S obzirom da je ovo poptpuno neobičan slučaj, bračni par odlučio je da otvori posebnu Fejsbuk stranicu, na kojoj su svi do 28. januara pratili razvoj trudnoće.

Najzad, na njihovoj Fejsbuk stranici danas je osvanulo obaveštenje da su bebe rođene i da se svi osećaju sjajno.