Kako se bliže novogodišnji praznici, tako i uzbuđenje mališana raste. Danima se pravi lista želja sa poklonima koje će doneti, ko drugi, nego omiljeni deda među klincima.

I dok mnogi mališani imaju priliku da se oko Nove godine susretnu sa Deda Mrazom i usput naprave nekoliko fotografija, jedan dečak iz Ontarija u Kanadi imao je neverovatnu sreću da Deda Mraza upozna van radnog zadatka.

Pogledajte i Mama, da li postoji Deda Mraz?

Mark Harson, jedan od zaposlenih u kafiću “Tom Hortons” u kojem se odigrala ova neodoljiva scena, podelio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju i kratku emotivnu priču.

My faith in humanity has been restored on a Monday morning. Walked into Tim Hortons in Fergus Ontario and this little...

Posted by Mark Hurson on Monday, November 16, 2015

Naime, jedan od gostiju tog jutra bio je i mališan od četiri ili pet godina koji je potpuno ostao bez teksta kada je ugledao starijeg gospodina koji, zahvaljujući svojoj dugoj i sedoj bradi, neodoljivo podseća na Deda Mraza.

Pogledajte i Vršac: Deda Mraz živi u Vojvodini

Dečak nije mogao da sakrije svoje uzbuđenje, pa je prišao “Dedi” koji je najnormalnije prihavatio svoju novu ulogu. On se nasmešio dečaku i pitao ga da li je već poslao svoje pismo i skrenuo mu pažnju da ga on sve vreme posmatra, te da bi mu “bilo bolje da bude dobar prema mami i sestri”. 

“Tada se pozdravio i rekao da ide nazad na Severni pol kako bi završio sve igračke sa svojim pomoćnicima patuljcima”, napisao je Mark dodavši da mu je ova situacija povratila veru u ljude.

Izgleda da Deda Mraz zista postoji...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.