Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čari" majčinstva: Parodija na novu pesmu pevačice Adel (VIDEO)

Jedna mama dvoje mališana pretvorila je najnoviju pesmu pevačice Adel u parodiju u kojoj će se pronaći svaka mama, ali i koja će vas nasmejati do suza...

 Izvor: Foto: Youtube

Deva Dalporto iz Kalifornije je mama dvoje mališana i njen uobičajeni dan, ali i život, ne razlikuje se puno od onoga sa čime se suočava bilo koja druga mama na svetu - strije na stomaku, prljavština i nered u kući, buka, igračke na sve strane nedostatak vremena za bilo šta osim za decu...

Međutim, ono po čemu se Deva razlikuje jeste to što je na originalan način odlučila da pokaže svetu koji su sve izazovi majčinstva.

Naime, ona je napravila urnebesnu parodiju pesme “Hello”, kojom se nedavno na scenu vratila pevačica Adel, koja je skoro i sama priznala koliko joj majčinstvo, pored toga što je prelepo, teško pada.

Pogledajte i Adel iskreno o majčinstvu: Mislila sam da će biti lako!

Devina verzija ove popularne pesme doživela je pravo oduševljenje među majkama i za samo nekoliko dana pregledana je skoro 200 hiljada puta.

"Halo, mama je. Pitala sam se da li me slušate nakon svih ovih godina. Moram sve da ponavljam. Kažu da sve brzo prođe, ali dani idu tako sporo." U sledećoj sceni, Deva kleči pored svoje nezainteresovane ćerke i govori: "Halo, da li me čuješ? Rekla sam ti 40 puta da nađeš svoju obuću, ali ti me ne slušaš."

Ovo su samo neki delovi ove fantastične parodije u kojoj će se bez sumnje pronaći gotovo svaka majka.

Pogledajte i Mama superheroj u duhovitoj parodiji (VIDEO)

Deva inače redovno snima razne parodije u kojima se bavi majčinskim problemima, a to je počela da radi nakon što je morala da napusti posao kada joj je dijagnostikovan autoimuni poremećaj.

Jedna mama dvoje mališana pretvorila je najnoviju pesmu pevačice Adel u parodiju u kojoj će se pronaći svaka mama, ali i koja će vas nasmejati do suza...
Izvor: YouTube

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica