Pevačica Nataša Bekvalac koja je u februaru ove godine izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Ljubi Jovanoviću, izjavila je da bi da bi želela da rodi još jedno dete.


"Priče o potomstvu su stvari koje spadaju u najdublju intimu, a ja svoju intimu plasiram vrlo dozirano. Ipak, ako se desi, oboje ćemo biti presrećni i želećemo to da podelimo i sa vama", kaže poznata pevačica.

Na pitanje kako Ljuba reaguje na njena provokativna izdanja u kojima se pojavljuje na crvenim tepisima koji prate posao kojim se bavi, Nataša otkriva da Ljuba spada u grupu ljubomornih muškaraca.

Pogledajte i Ponosna mama: Ovako se ćerka Nataše Bekvalac priprema za muzičku školu (VIDEO)

"Sestra Kristina me stilizuje, a desi se da Ljuba ni ne vidi haljinu u kojoj ću se pojaviti. Moj suprug je muškarac koji se bavi ozbiljnim poslom i ne zanima ga svet estrade. Zdrava ljubomora je normalna za vezu i brak. Ljuba je savršen muškarac, ljubomoran je onoliko koliko je potrebno."

A njeni fanovi su je na društvenim mrežama molili da se ugoji, jer misle da je premršava, pa brinu za njeno zdravlje.

"Sa mojim zdravljem je sve uredu. Non-stop sam na dijetama i imam problem sa viškom kilograma, ne sa manjkom", izjavila je ova lepa pevačica.