Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosidba koja je rasplakala svet: Voleo bih da si ovde, da mi predaš svoju devojčicu (VIDEO)

Tejler Šelton nije imao priliku da ruku svoje dugogodišnje devojke zatraži od njenog oca koji je preminuo, ali ovaj mladić je ipak pronašao divan i dirljiv način da to uradi...

  Izvor: Foto: Youtube

Tajler i Hejli zabavljali su se skoro 7 godina. Hejlin tata Greg preminuo je pre više od godinu dana i Tajler nikada nije imao priliku da od njega zatraži blagoslov da zaprosi Hejli. Zato je odlučio da pozove Hejlinog brata i sestru i da od njih "zatraži ruku" žene koju voli. 

Prvo je pozvao Granta, Hejlinog brata: "Samo bih želeo da znam da li bi bilo u redu da zaprosim tvoju sestru?" a zatim je i lično otišao do njega, gde ga je pašenog sa radošću dočekao. 

Povezane vesti

Isto je upitao i Danijel, Hejlinu sestru. 

"Bila bih presrećna kada bi to uradio", odgvorila mu je. 

Povezane vesti

"Volim te, kao brat si mi, znaš to. Svi u porodici znaju da bi tata 100% želeo da se venčate. Voleo te je, bio si mu kao sin i vi imate divnu vezu", rekao mu je Grant. 

Nakon toga, Tajler je odlučio da se putem snimka obrati i Hejlinom ocu: 

Povezane vesti

"Dragi Greg, oženiću tvoju ćerku. Oduvek sam mislio da ću jednog dana od tebe da zatražim blagoslov za to, i sada je trenutak došao. Voleo bih da si ovde, da možeš da mi predaš svoju devojčicu, ali obećavam da ću joj biti privržen i više nego što si ti to želeo. Želim da budem čovek koji će je obasipati ljubavlju i da joj pružim sve što joj je potrebno. Govoriću joj koliko je prelepa i pokazaću joj kako da veruje u sebe. Brinuću o njoj. Želim da joj pružim iskustva o kojima ljudi samo sanjaju i da je bezuslovno volim. Zato što ni sa kim drugim ne želim da vidim svet. I najbitnije od svega, učiniću te ponosnim da me zoveš svojim sinom." 

Tajler je 31. maja ove godine u Rimu zaprosio Hejli, a kakva je bila njena reakcija i koliko mu je trebalo truda za ovako dirljivu prosidbu pogledajte na snimku:

Tejler Šelton nije imao priliku da ruku svoje dugogodišnje devojke zatraži od njenog oca koji je preminuo, ali ovaj mladić je ipak pronašao divan i dirljiv način da to uradi...
Izvor: YouTube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica