Zamislite sledeću scenu: beba zaglavljena u automobilu tokom jednog letnjeg i vrelog dana; preplašena baka koja stoji sa strane i čeka da policija otvori vrata od automobila; sve izgleda beznadežno, a onda se pojavljuje Betmen koji spasava malu devojčicu!

Ako mislite da je ovo priča iz nekog stripa ili bajke, pogrešili ste. Zaprvo, ova situacija se dogodila u Saseksu u Engleskoj, kada je petogodišnji dečak Zavi spasao bebu.

Zavi koji je čitavog dana odbijao da izađe iz kuće bez svog kostima Betmena, bio je sa svojom mamom i mlađim bratom koji je takođe nosio kostim. U tom trenutku je video da je jednogodišnja devojčica Iris ostala zaglavljena u automobilu, dok je njena baka unosila kese iz prodavnice u gepek. 

Kao pravi superheroj, dečak se ponudio da spase malu devojčicu, dok je policajac razbijao staklo na zadnjem sedištu auta. Kako je staklo na prozoru bilo malo i policajac nije mogao da se provuče unutra i tako izbavi bebu iz automobila, a Zavi se provukao kroz razbijeno staklo i tako izbavio Iris.

Šta je mali Betmen izjavio: "Ja se svakog dana osećam kao superheroj, ali ovo je bio poseban dan".

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.