Identični blizanci iz Velike Britanije, braća Ričard i Ben Feron, veoma su bliski. Žive u istoj ulici, rade u istoj kompaniji, a ovog vikenda zajedno su podelili i najveću radost u životu. Naime, oni su u razmaku od samo sat vremena postali očevi.

Pročitajte i... Retkost i lepota blizanaca

Novorođena braća su sa svojim majkama bila u susednim sobama u porodilištu "Princeza od Velsa" u Grimsbiju. Luji Džordž, sin Ričarda i Anabel, je bio prva beba koja je tog dana došla na svet u 4:05h, a zatim, samo sat vremena kasnije, rođen je i Roni Džejms, Benov i Kajlin sin. 

"Veoma sam blizak sa svojim bratom, ali ovo stvarno nismo očekivali. Mi zaista mnogo stvari radimo zajedno, a sada smo i ispred porodilišta čekali zajedno", rekao je Ričard za britanske novine "Miror".

Pročitajte i... Blizanci - dva puta više radosti i briga

Njihove supruge, takođe su bile veoma iznenađene da su se njihovi sinovi rodili istog dana.

"Dok smo bile trudne, često smo se šalile u vezi sa tim, kako bi bilo da se porodimo isti dan, ali nismo mogle ni da zamislimo da će se to stvarno i dogoditi", rekla je Anabel, Ričardova supruga.

Iako su šanse za ovakav razvoj događaja bile male i iznosile samo 1 na prema 150.000, ove dve porodice će sledeće godine slaviti rođendan svojim mališanima istog dana! 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.