Nakon deset godina ljubavi Ben Aflek i Dženifer Garner odlučili su da stave tačku na svoj brak. Par je potvrdio tužne vesti o kojima se već neko vreme nagađa.

Pogledajte i Priča o "slomljenoj" porodici: Razvod iz ugla jednog dečaka (VIDEO)

Dobro obavešteni izvori rekli su da je par rastavljen već šest meseci, a razlog koji je pokvario njihov odnos navodno je to što glumac u velikim količinama konzumira alkohol i kocka se.

Slavni glumci žele miran i prijateljski razvod, a takođe će, navodno, i dalje živeti na istom imanju, ali ne i u istoj kući.

Pogledajte i Ben Aflek: Troje dece je dovoljno za idealnu porodicu

"Nakon dosta razmišljanja i razmatranja doneli smo tešku odluku da se razvedemo. U ljubavi i prijateljstvu koje imamo jedno za drugo idemo napred. Imamo zajedničku obavezu da se brinemo o našoj deci molimo da se njihova privatnost poštuje u ovim teškim trenucima. Ovo će biti naš jedini komentar na ovu temu. Hvala na razumevanju", stoji u saopštenju.

Oskarovac Ben Aflek i Dženifer Garner zajedno su glumili u filmu "Derdevil" iz 2003. Venčali su se 2005. i imaju troje dece - ćerke Vajolet i Serafinu, kao i sina Semjuela.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.