Jelena Đoković je i tokom čuvenog teniskog turnira Vimbldona pratila svaki meč svog supruga Novaka. Sa roditeljima je u Londonu bio i njihov naslednik Stefan, koga je čuvala dadilja, dok je mama bodrila tatu.

Lepa supruga Novaka Đokovića se i na Vimbldonu istakla, što vatrenim navijanjem, što besprekornim svedenim stilom. Ona je za finale turnira odabrala belu sportko-elegantnu haljinu preko koje je, pre samog početka meča, ogrnula sivi trenč kaputić.

Pogledajte i U šetnji sa mamom Jelenom: Ekskluzivne fotografije Stefana Đokovića! (FOTO)

Naravno, kao i uvek, frizura je pratila kombinaciju, pa je tako Jelena dugu plavu kosu isplela u pletenicu na stranu.

Među poznatima sa kojima je uživala ćaskajući pre samog meča našla se i glavna žena modnog sveta, Ana Vintur, koja je više puta Jelenu uvrstila u najlepše obučene dame na svetu.

Pogledajte i Jelena Đoković na Rolan Garosu: Modni trenuci poznate mame (FOTO)

Nakon što je odbranio trofej na Vimbldonu pobedivši Rodžera Federera (3:1), Novak Đoković je se Jelenom prisustvovao i zvaničnoj večeri organizovanoj u čast šampiona na najprestižnijem svetskom turniru.


Pogledajte i... Tri fantastične frizura za letnje dane (FOTO)


Slavni supružnici blistali su na svečanom događaju. Dok je Nole nosio tamno teget odelo i kravatu u bojama čuvenog londonskog turnira, Jelena je imala haljinu bez rukava bež boje sa šarenim cvetovima, koju je dizajnirao čuveni dizajner Aleksandra Mekvina i čija je cena 2.735 funti.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Najprestižniji svetski turnir je i ove godine privukao brojna poznata imena iz sveta sporta, filma, mode, muzike, a glavna zvezda na tribinama bila je lepa i vatrena navijačica Jelena Đoković!