Jedna od najpoznatijih devojčica na svetu, malena Nort Vest, doživela je ono o čemu sva deca sanjaju, rođendan je proslavila na najzabavnijem mestu - Diznilendu!

Pogledajte i Rođendanske torte za devojčice: 15 originalnih ideja

Mama Kim Kardašijan i tata Kanje Vest želeli su da svojoj mezimici priušte slavlje za pamćenje. Diznilend su zakupili samo za sebe, pa je tako Nort uživala okružena prijateljima, porodicom, šarenim balonima i Diznijevim junacima!

Pogledajte i Deca poznatih: Šta holivudske zvezde poklanjaju svojim mališanima (FOTO)

Gosti nisu bili u obavezi da donesu poklone, ali su morali da se sjajno provedu i uživaju u vožnjama na raznim rorelkosterima.

Povodom drugog rođendana svi su maloj slavljenici čestitali. Njena teta Kortni objavila je kolaž sliku, a mama Kim objavila je fotografije njenog krštenja u Jerusalimu.

Pogledajte i Ekskluzivne fotografije sa krštenja malene Nort Vest (FOTO)

A video posted by Larsa Pippen (@larsapippen) on Jun 15, 2015 at 8:52am PDT

Najzanimljiviji video ipak je objavila sestra Kim Kardašijan, Larsa Pipen, koja je uhvatila malu Nort 'u elementu' dok pleše uz pesmu Igi Azaleje 'Black Widow'.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.