Punih 50 godina Zela Džekson Prajs živela je u ubeđenju da je njena ćerka Melani Gilmor mrtva. Sa druge strane, Melani je odrastala sa mišljenjem da ju je njena mama ostavila. Međutim, pre nekoliko dana mama i ćerka su se prvi put susrele, a za njihovu razdvojenost kriva je greška bolničkog osoblja.

Pogledajte i Kada tetka voli: Novorođenoj bebi život spasila mamina sestra bliznakinja

Zapravo, još uvek niko ne može sa sigurnošću da kaže šta se zaista dogodilo u bonici u Sent Luisu davne 1965. godine. Devojčica Melani rođena je tri meseca ranije, te je imala samo pola kilograma. Iako su je stavili u inkubator, mami Zeli je medicinska sestra rekla da njena ćerka nije uspela da preživi, pa je devojčicu usvojila druga porodica.

Pogledajte i Čuda su moguća: Umrla, rodila zdravu devojčicu i oživela! (VIDEO)

Nakon skoro pola veka, Melani je poželela da sazna nešto više o svojoj pravoj mami, pa je tako putem društvene mreže Fejsbuk uspela da pronađe 76-ogodišnju Zelu, a sve zahvaljujući profilu njene ćerke. Stupila je u kontakt sa njom, i obavila DNK testiranje koje je potvrdilo da su mama i ćerka.

Njih dve sada nameravaju da istraže zašto je Zeli rečeno da je njena ćerka umrla. 

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.