Eli Tompson je rođen 4. marta u Alabami, a tek kada su ga doktori dali mami Brendi MekGlateri (23), primetili su nedostatak na njegovom licu.

Doktor Kreg Braun je u svojim istraživanjima došao do podatka da je samo 38 njih na svetu rođeno sa ovom manom, a rođenjem Elija je prvi put uživo video bebu bez nosa.

Pogledajte i Dirljiva reakcija: Beba koja je prvi put ugledala svoju mamu (VIDEO)

Međutim, maleni borac je odmah počeo da diše na usta, a nakon porođaja, mamu i njega su premestili u specijalizovanu pedijatrijsku bolnicu kako bi uradili traheotomiju (postavljanje tube) i olakšali mu disanje. 

"Od tog trenutka, Eli je srećna beba", rekla je njegova mama, iako zbog uređene intervencije Eli ne proizvodi zvuk dok plače. 


Pogledajte i... Neverovatna retkost: Beba rođena u netaknutoj posteljici (VIDEO)


Eli je vesela beba, radi sve one slatke stvari kao ostali mališani, a njegova porodica ga zove čudesnom bebom.

"Eli je prosto savršen", zaključila je srećna mama Brendi, koja je napravila i Fejsbuk stranicu "Elievo putovanje" koja ima preko 4.000 lajkova, a služi da prikaže sve uspone i padove ovog novorođenog mališana.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.