Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dirljivo: Izgubljeno pismo kao svedok velike ljubavi

Bil Mur, koji danas ima 90 godina, pronašao je pismo koje je napisao pre sedam decenija svojoj pokojnoj supruzi ne znajući tada kako će njegov život izgledati.

 Izvor: Foto: Profimedia

Bil Mur imao je samo 20 godina kada je 1944. godine napisao pismo mladoj ženi po imenu Bernadina koju je upoznao tokom rata ne znajući da će je kasnije oženiti i s njom provesti čitav život. 

Zagubljeno pismo pronašla je jedna žena kada je u antikvarnici kupila ploču i omotu pronašla pismo. Reči potpunog stranca toliko su je dirnule da se odmah bacila u potragu za njim. 

Mur danas ima 90 godina i živi u staračkom domu u Koloradu, a nepoznata žena stupila je u kontakt sa njegovom ćerkom neposredno pred Dan zaljubljenih. 

Pogledajte i Dirljivo pismo jednog bivšeg supruga: Danas se okončao naš brak...

Kada je Mur pročitao sopstvene reči koje je pisao pre 70 godina on je briznuo u plač. 

“Bio sam veoma iznenađen jer tada nisam imao predstavu o tome kako će moj život izgledati“, izjavio je on za televiziju “ABC“. 

Mur je u to vreme bio vojnik u Drugom svetskom ratu kada nije ni znao da li će preživeti, a kamoli oženiti lepu Bernardinu s kojom je kasnije imao troje dece. 

U braku su bili 63 godine, a Bernardina je preminula 2010. godine. 

“Voleo sam je i ona me je jako volela. Užasno mi je teško što više nismo zajedno”, izjavio je on.

Izvor: Superžena

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica