Dečak Silas Džonson, koji je na svet došao carskim rezom u bolnici u Los Anđelesu, postao je zvezda interneta. Naime, on se rodio u pozi dok je ručicama odgurivao membranu posteljice. 

Neposredno pre rođenja posteljica obično pukne – zbog čega se i dešava da ženama krene da curi voda, odnosno amnionska tečnost. U slučaju da plodova voda ne počne da curi sama, doktori punktiraju posteljicu kako bi iscurela tečnost. Međutim, pri carskom rezu, kao što je bio ovaj, lekari često punktiraju posteljicu dok rade rez kako bi izvadili bebu.

Pogledajte i Neobičan porođaj: Rodila blizance u razmaku od dva meseca (VIDEO)

Akušer je bio toliko iznenađen ovim retkim događajem, pa je fotografisao bebu dok se još nalazila u posteljici, dok je ostatak osoblja požurio da proveri da li su bebino disanje i otkucaji srca normalni.

Pogledajte i Medicinski fenomen: Beba ostala trudna i pre nego što se rodila!

Maleni Džonson je nakon rođenja bio zadržan na odeljenju intenzivne nege, nakon čega je otpušten iz bolnice i pušten kući, a njegova mama, nakon što je videla doktorovu fotografiju je izjavila: "Silas, ti si posebna mala beba."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.