Sloboda i Vojin Ćetković sagradili su montažnu kuću u Čortanovcima, u selu koje pripada opštini Inđija, kako bi petogodišnjim bliznakinjama Veri i Mili obezbedili odrastanje u zdravom okruženju.

Poznati glumački par, koji s ćerkicama živi u stanu pored Kombank arene na Novom Beogradu, još pre dve i po godine odlučio je da se skući van Beograda, kad su u vojvođanskom krajoliku sa predivnim pogledom na Dunav kupili plac.

“Moj drug ima vikendicu u Čortanovcima i često sam dolazio kod njega. Dovodio sam i decu, pa sam tako uz njega i sam došao na ideju da ovde sagradim kuću. To je oduvek bio moj san, ali najviše sam to uradio zbog naših ćerki. Prvenstveno zbog zdravijeg vazduha, a onda i zato što u Beogradu nemaju dvorište. Hoću da na selu provode svoje detinjstvo - rekao je Ćetković u jednoj emisiji i naglasio:

Pogledajte i Detinjstvo na selu

“Najvažnija mi je sreća moje dece, a i za nas odrasle može da se organizuje pravo uživanje. Oko kuće ima mesta za roštiljanje, neki kotlić ili sač, a ja volim da kuvam. Uz to sam i ribolovac, a Dunav mi je blizu”, zaključuje glumac.

S obzirom na to da je Vojin veoma posvećen očuvanju životne sredine, pažljivo je birao materijale za gradnju, pa je koristio ekološke blokove.

“O gradnji sam se posavetovao sa stručnjacima na Sajmu građevinarstva, gde sam, osim logistike, dobio i preporuku za jednu firmu preko koje sam sve završio. Nisam morao da uzimam odmor kako bih prisustvovao gradnji, niti da mešam malter, doduše za ovo i nema mnogo maltera, ali sve su to veoma brzo završili pravi majstori za gradnju” pohvalio se Ćetković, kom je ostalo da zajedno sa suprugom opremi njihov novi dom.

Izvor: Kurir

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.