Zabrinuti otac malenog Rafaela pisao je fudbaleru minhenskog Bajerna Bastijanu Švajnštajgeru, rekavši mu da njegov sin ne želi da se okupa, jer ga je fudbaler pomilovao po glavi nakon utakmice prošlog petka.


"Dragi Bastijane, mom petogodišnjem sinu si podario lep momenat u petak, kada si ispred klupskog autobusa delio navijačima autograme, a onda video malog Rafaela kako te zbunjeno gleda. Prišao si mu, pomazio ga po glavi i pitao da li je dobro. On je, naravno, ostao skamenjen i ništa ti nije odgovorio. Ali bio je beskrajno srećan i od onda odbija da opere kosu. Uprkos svom tvom uspehu, ti si ostao jedan zabavan, simpatetičan mladić, kakav svaki otac želi svom sinu za uzora. Od srca ti želimo još puno zdravlja, sreće i uspeha", napisao je tata Majer.

Pogledajte i Uradi sam: Stoni fudbal za porodičnu zabavu

Fudbaler je odgovorio da će mali Rafael dobiti poklon od njega ukoliko se okupa.

"Dragi Klause, hvala ti na poruci. Zaista ne želim da budem kriv za to što tvoj sin neće da opere kosu. Zato, čim Rafael opere kosu, poslaću mu mali poklon. Puno pozdrava od Bastijana," napisao je fudbaler na svojoj Fejsbuk stranici.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete strucnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.