Poznata dizajnerka i supruga proslavljenog fudbalera, Viktorija Bekam, predstavila je svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2015. godine na Nedelji mode u Njujorku.

Kako je sama Viktorija nebrojeno puta izjavila, njena amajlija tokom važnijih događaja, poput predstavljanja nove kolekcije na njujorškoj Nedelji mode je urpavo njena porodica. 

Pogledajte i Bekamovi:Jedni drugima smo najveća podrška (FOTO)

Već pri samom dolasku u Njujork pažnju je privukla malena Harper Seven sa elegantnim šeširićem, kakav i njena mama često nosi.

Foto: Profimedia

Tata Dejvid i sinovi Romeo i Kruz fotografisani su na aerodromu, a četiti godine stara devojčica ovoga puta nije bila u tatinom sigurnom krilu.

Sa rukavicom u džepu elegantnog kaputića i raspuštenih pramenova kose, malena devojčica je odvažno koračala. Slatko lice je delomično prikrivao šeširić širokog oboda, sličnom onome koji je Viktorija često znala da ukomponuje u svoje elegantne stajlinge.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.