Dejvid Bekam je otvorio dušu u poznatom TV šouu i otkrio da njegovo brižno i emotivno ponašanje u javnosti ne prija baš mnogo njegovim velikim sinovima.


"Moj sin Romeo okrene obraz kad krenem da ga poljubim ispred škole, a najstarijeg Bruklina moram da čekam iza ugla, dalje od škole, da mu ne bi bilo neprijatno što tata dolazi po njegu. Ali, ponekad volim da se šalim sa dečacima, pa Romea namerno zagrlim i poljubim pred njegovim prijateljima, a Bruklinu dobacim iz kola da ga volim", kroz smeh je ispričao Bekam.

Pročitajte i... Bekam hoće još jedno dete, Viktorija protiv

Takođe, poznati tata se našalio i da je nakon završetka fudbalske karijere otišao u drugu profesiju.

"Sada sam taksista. Vozim svoju decu u školu svaki dan i odlazim po njih, a oni su različitim školama", izjavio je Dejvid i iskreno priznao da ga neopisivo raduje što može da posveti sve vreme svojoj deci.

Tom prilikom, Bekam je ispričao i anegdotu sa trogodišnjom ćerkom Harper koja mu je, kako kaže, rekla da je prilično debeo, ali da ga ipak voli.

Pročitajte i... Harper Bekam: Vožnja trotinetom pod budnim okom tate Dejvida (FOTO)

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.