Poznati voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska organizovali su slavlje povodom prvog rođendana svog sina Matije. Njih dvoje su nekoliko minuta pre 14 časova došli u jedan prestonički restoran, a među zvanicama osim najuže porodice i prijatelja, bilo je i dosta ljudi sa javne scene koji su sa svojim mališanima upriličili ovo veselje.

Pogledajte i Ognjen i Danijela Amidžić: Sreća zbog krštenja prvenca (FOTO)

Ognjen i Danijela su svu pažnju usmerili na pripremu ove rođendanske avanture, što se može primetiti po fotografijama koje su ponosni roditelji podelili na društvenim mrežama.

Oni su odlučili da dekoracija prostora bude u plavim i belim nijansama, ali ni njihovne odevne kombinacije nisu odskakale od tih boja. Ono što je privuklo najviše pažnje bili su kolačici. Dekorisani su tako da sigurno privlače pažnju ne samo dece, nego i odrasllih.

Pogledajte i Kako da uspe prvi rođendan

Na svom Twitter i Instagram profilu, Ognjen i Danijela su morali da podele sa svojim fanovima da njihov sinčić već ima jednu godinu, a ponosni tata je otkrio i šta je svom nasledniku poklonio povodom prvog rođendana.

"Dragi sine, srećan prvi rođendan, evo kupio ti tata GTA V. Kako to misliš, ne znaš još da igraš? Nema problema, čuvaće ti tata dok ne počneš", našalio se Ognjen, dok su se na Instagramu prisetili i nekih od trenutaka u odrastanju Matije.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.

Nakon krštenja, mali Matija proslavio je svoj prvi rođedan, a njegovi roditelji ne mogu biti ponosniji, te su najlepše momente u svom životu podelili sa fanovima na društvenim mrežama.