Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mali Teodor je prva beogradska "vrlo važna beba"

U narednih godinu dana, 8.000 beba koje dođu na svet u GAK "Narodni front" dobiće sertifikat "vrlo važne bebe". Pogledajte zbog čega će bebe steći ovu titulu.

  Izvor: Foto: Promo

Teodor Jorgačević je prva "vrlo važna beba" Beograda koja je ovaj sertifikat dobila u okviru projekta "Zeleni izdanak" koji je pokrenulo Udruženje "Čuvari prirode", uz podršku Sekretarijata za zaštitu životne sredine.

Pogledajte i Mala škola reciklaže (VIDEO)

Sertifikat "vrlo važne bebe" dobiće 8.000 beba u narednih godinu dana koje se rode u "GAK Narodni front" sa ciljem da se podigne svest o važnosti zaštite životne sredine, kao i življenju u skladu sa principima održivog razvoja.

"Sekretarijat za zaštitu životne sredine je sa zadovoljstvom podržao projekat u okviru koga će se dodeljivati sertifikati novorođenčadima koji će biti  'vrlo važne bebe' i zajedno sa svojim roditeljima brinuti o zaštiti i očuvanju životne sredine", izjavio je Goran Trivan, gradski sekretar za zaštitu životne sredine.

Trivan je dodao:

"Pozvao bih roditelje da svake godine posade bar po jedno stablo jer će zahvaljujući tome već nakon prvih pet godina ta stabla biti dovoljna da proizvedu kiseonik za čitav život njihove vrlo važne bebe."

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica