Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Upozorenje mame čiji je sin zadobio ozbiljan prelom: Tramboline nisu za decu ispod šest godina! (FOTO)

One su popularane na rođendanskim zabavama i nema deteta koje ih ne obožava, međutim jedna mama ima važno upozorenje za sve roditelje čiji klinci vole da skaču po trambolinama.

 Izvor: Foto: Facebook

U postu koji je postao viralan na društvenim mrežama, mama Kejt Elen objavila je uznemirujuću fotografiju svog trogodišnjeg sina Koltona kako leži u bolničkom krevetu, previjajući se od bolova.

Naime, Kejt i njen mališan su nedavno posetili park u kome se nalaze tramboline, ali popodne koje je trebalo da protekne u zabavi, vrlo brzo se pretvorilo u pravu dramu kada je maleni Kolton pao i slomio butnu kost, najdužu i najjaču kost u ljudskom telu.

Povezane vesti

Nakon što joj je pedijatar saopštio da deca ispod šest godina ne bi smela da koriste tramboline jer su njihove kosti previše krhke da bi izdržale ponvljeni pritisak prilikom skakanja, Kejt je odlučila da na svom Fejsbuk profilu napiše upozorenje za sve roditelje.

Posted by Kait Ellen on Tuesday, 25 April 2017

“Poslednja 12 dana bila su strašna za nas, a sada se osećamo spremno da upoznamo roditelje sa opasnostima koje se mogu dogoditi na trambolinama. Kolton je pao i slomio butnu kost, najjaču kost u telu, dok je skako sa mnom i suprugom”, napisala je Kejt.

Povezane vesti

“Naši životi su se od tog trenutka potpuno izokrenuli, a za našeg trogodišnjeg mališana svaki dan je borba koja će trajati još šest nedelja. Želimo da podelimo ovo sa vama u želji da priča odjekne svetom i da roditelji shvate da su tramboline opasne, posebno u tom periodu detetovog života. Mi to, na žalost, nismo znali, pa onda zamislite moju šokiranost kada sam ugledala preporuke Američke akademije pedijatara”, završila je Kejt svoj post koji je za kratko vreme podeljen više od 250 hiljada puta.

As hard as it is to relive the past 12 days, we feel compelled to make other parents aware of the danger associated with...

Posted by Kait Ellen on Friday, 7 July 2017
Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica