Bela je model i odgovorna majka iz Sidneja. Međutim, njen način oblačenja oduvek je izazivao podignute obrve i podrugljive komentare ostalih roditelja. Ona obožava da nosi glamurozne haljine pripijene uz telo, kao i jaku šminku od ranog jutra, a mnogi smatraju da to ne priliči jednoj mami.

Ova mama je nedavno doživela vrlo neprijatno iskustvo kada je objavila fotografiju sa svojim mališanima. 

A post shared by Bella (@bellatrixia) on Jul 9, 2017 at 1:04am PDT

"Objavila sam fotografiju svoje dece na koju sam jako ponosna. Dobili su nagrade na takmičenju, a fotografija na kojoj sam sa njima postala je viralna samo zbog haljine koju nosim. Ljudi su komentarisali da ne smeju da mi se vide grudi u školi i da sam obučena nepristojno za svoju decu. Čak su se i pojedini roditelji javili u komentarima da mi očitaju bukvicu", objasnila je za Bela.

Međutim, komentari i osude su se još više pogoršale kada je Bela odlučila da stavi silikone u svoje grudi.

A post shared by Bella(@bellatrixia) on Jul 10, 2017 at 1:37am PDT

“Čim sam rešila da popravim svoj izgled i ugradim implante, mame su počele da me gledaju drugim očima. Međutim, biti mama ne znači da treba da dignete ruke od sebe i svog izgleda”, kaže Bela.

A post shared by Bella(@bellatrixia) on Jul 2, 2017 at 9:45pm PDT

Ipak, Bela je doskoro imala čak 115 kilograma, kada je rešila da svoju liniju dovede do savršenstva i pre svega da više povede računa o svom zdravlju. Naime, brza jela su bila jedino čime se hranila, a imala je običaj da burgere jede i za doručak i za ručak i za večeru, dok bi između obroka opet nešto uzela da gricka. 

Prelomni trenutak za nju bio je kada je na Instagramu videla koliko ima fitnes modela i kako se zdravo hrane. 

A post shared by Bella (@bellatrixia) on Jul 10, 2017 at 7:47pm PDT

Putem Jutjuba se informisala više o samoj ishrani, ugljenim hidratima, šećerima i slično i unos, kao i vrstu hrane drastično smanjila. 

“Praktično sam živela na lososu i tostu”, rekla je Bela.