Adrijan Murej iz Kentakija nikada nije mislio da će postati fotograf, sve dok se nije, zajedno sa svojom suprugom Mišel, suočio sa najvećim strahom u životu.

Kada je njihov sin Emerson imao deset meseci, Adrijan i Mišel su tokom jedne noći, dok su rutinski proveravali da li je sve u redu, shvatili da je njihova beba bez svesti. Odjurili su u bolnicu i tamo je konstatovano da Emerson pati od iznenadnih napada, usled pogrešnih signala koje mozak šalje.

Pogledajte i Foto-priča o divnom prijateljstvu: Devojčica i njen pas

Sada, dve godine kasnije, Emerson je dobrog zdravlja, ali velika trauma kroz koju je prošla porodica Murej inspirisala je Adrijana da počne da fotografiše trenutke čiste, nevine sreće koja se dešava samo u detinjstvu, ali na fotografijama nema ni traga od bitke iz koje je mali Emerson izašao kao pobednik.

Možda zvuči neverovatno, ali nijedna fotografija nije "nameštena", već je tata fotografisao sina u trenucima igre na predivnim pejzažima.

Danas Emerson ima sedmomesečnog brata, koji je, čim je malo stasao, takođe postao deo fotografija. Iako je dečak pobedio opaku bolest, porodica Murej to ne zaboravlja:

Pogledajte i Devojčica rođena bez krvi preživela! (VIDEO)

"Kao što se neki od vas možda sećaju, pre malo više od godinu dana doživeli smo najveći strah u životu. Ali danas je sa zdravljem malog Emersona sve u redu. EEG je pokazao da za njemu više ne trebaju lekovi! Ne možemo biti srećniji nego što smo danas!", napisao je Adrijan, objavivši još jednu u nizu magičnih fotografija svog prvenca, piše Stil.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Nakon što je proživeo najveći mogući roditeljski strah, tata malog Emersona počeo je fotografiše dragocene trenutke iz detinjstva svog mališana. Pogledajte emotivnu foto-priču o tome kako je Emerson uživao u prirodi i izvojevao sebi srećan završetak borbe...