Kim Kardašijan nekada je važila za jednu od najlošije obučenih žena u svetu poznatih, a potom je posao njenog stiliste preuzeo njen suprug Kanje i ona se, sa svojom malom porodicom, pojavila na naslovnoj strani legendarnom magazina "Vog".

Njen ukus se znatno poboljšao, a uloga majke omogućila joj je da još više uživa u modi jer sada ima priliku da osmišljava i kako će njena neodoljiva ćerkica Nort izgledati na javnim događajima.

Pogledajte i Kim Kardašijan i Nort: Mama i ćerka - najbolje drugarice (FOTO)

Zahvaljujući dobrom ukusu svojih roditelja, Nort je brzo postala jedna od najsimpatičnije obučenih mališana poznatih roditelja, a ne čudi što se, kada je imala samo godinu dana, našla u časopisu CR Fashion Book, i to obučena u odeću marke "Šanel"!

Kim i Kanje svoju devojčicu oblače shodno prilici - na pariskoj Nedelji mode ona nosi čipku, dok je na losanđeleskim ulicama možemo videti s maramom maskirnom dezena oko glave ili u simpatičnoj kožnoj jaknici. Zanimljivo, odeća male Nort često je usklađena s odećom njene mame, i to na vrlo ljubak način...


VIŠE: Sve devojčice žele da budu kao Kim Kardašijan?!

Pogledajte kakav je stil Nort Vest i recite nam koja vam se modna kombinacija najviše dopada.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.

Odeća ćerkice Kim Kardašijan i Kanjea Vesta sve češće je tema članaka prestižnih modnih časopisa, a mi vam predstavljamo neke od njaljupkijih kombinacije koje je slavni par birao za svoju mezimicu.