To što je porodica prošla kroz razvod nije razlog da ona ne ostane na okupu, podsećaju pokretači projekta iz kompanije "Honey Maid", čiji je cilj podizanje svesti o važnosti održanja bliske porodice nakon razvoda, čak i ukoliko bivši supružnici stupe u brak s novim partnerima.

Za potrebe ove kampanje snimljen je zanimljiv video, koji prikazuje radosne porodične trenutke dečaka po imenu Ajzak. Ovaj mališan, naime, ima dva para roditelja, jer su njegovi mama i tata po razvodu pronašli nove izabranike.

VIŠE: Holandija: Deca s tri roditelja

"Ponekad je teško objasniti drugima kako funkcioniše naša porodica", rekao je mali Ajzak. "Mama se ponovo udala, a tata je pronašao novu ženu", objašnjava Ajzak i dodaje da je time dobio još jedan par roditelja.

Štaviše, Ajzak i drugu suprugu svog oca naziva mamom.

Kompanija "Honey Maid" pokrenula je ovaj zanimljiv projekat ne bi li promovisala ovakav tip roditelja kao sasvim normalan jer njeni čelnici veruju da porodice s više roditelja ne dobijaju dovoljno prostora u medijima.

VIŠE: Prve bebe s tri biološka roditelja 2015. godine

"Jedina razlika između mojih dveju porodica jeste u tome što očuh ima crnu kosu, a tata braon", zaključio je Ajzak.

Pogledajte promotivni video kampanje i recite nam šta mislite o novom modelu porodičnog života.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.