Pevač i kompozitor Željko Joksimović i njegova supruga Jovana Joksimović, voditeljka Jutarnjeg programa TV PINK, odlučili su da sklope brak i u crkvi, te su u nedelju još jednom potvrdili svoju ljubav. Njihovo crkveno venčanje održano je u crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu, a domaći mediji prenose da je Jovana za ovaj posebni dan odabrala dugu belu čipkanu venčanicu, dok je Željko izabrai elegantno teget odelo.

VIŠE: Jovana Joksimović: Sin mi je promenio život!

Ipak, njihov najlepši "detalj" bio je njihov sin Kosta, koji je u crkvu ušao uživajući u tatinom naručju. Par je prvobitno planirao da se neposredno posle venčanja održi krštenje njihovog sina, ali su Joksimovići ipak odlučili da ovaj čin odlože za mesec dana.

Proslava venčanja popularnog para održana je u jednom elitnom beogradskom restoranu, a Novosti prenose da su Jovanini i Željkovi gosti uživali u domaćim specijalitetima. Od poznatih ličnosti, među zvanicama su bili Čedomir Jovanović, Željko samardžić, Lepa Brena, Svetlana Ražnatović, Zorica Brunclik, Jelena Tomašević sa sprugom Ivanom Bosiljčićem i mnogi drugi.

VIŠE: Željko Joksimović na slatkim mukama: Zbog sina malo spavamo

Ovo je, inače, već treći put da pevač i voditeljka jedno drugom izgovaraju sudbonosno "da". Oni su najpre u brak stupili na Maldivima, a potom su u Beogradu ovaj čin ponovili pred porodicom i prijateljima.

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.