Dvanaestogodišnji Džo Tompson iz Velike Britanije je sa svojom porodicom, zbog očevog posla, određeno vreme proveo u Abu Dabiju. Nakon što je njegovom ocu istekao ugovor, došao je trenutak da Džo napusti Ujedinjene Arapske Emirate.

VIŠE: Strah kao posledica traume

Međutim, ispostavilo da se to nije tako lako. Naime, Džo je osetio strah od letenja - toliko snažan da se nije usudio da uđe u avion i vrati se kući. On i njegova porodica su čak četiri puta pokušali da uzlete, ali bi Džo svaki put briznuo u plač i odbijao da putuje avionom.

Ostatak Džoove porodice vratio se u Veliku Britaniju, dok su on i njegov otac ostali u Abu Dabiju tragajući za rešenjem. Tada su kontaktirali svetski poznatog hipnotizera Rasela Hemingsa.

VIŠE: Pomozite detetu da prevaziđe strahove

Ovaj dečak je zaista verovao da će mu hipnoza pomoći i, čini se, bio je u pravu! Nakon mnogo sati leta, on i njegov otac Toni našli su se na aerodromu "Hitrou", a Džo je snažno zagrlio svoju majku...

VIŠE: Oterajte strahove

Sve to zabeležilo je oko kamere, pa se možete uveriti u ovu neverovatnu priču...

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.