Mame i tate više neće morati da nose svoje trogodišnjake u rukama, jer je za njihove potrebe osmišljena nesvakidašnja nosiljka, koja ne samo što je prikladna za nošenje starijih mališana već omogućava deci da u njoj stoje!

Ovaj neobični proizvod nazvan je „The Piggyback Rider“, a u stranim medijima se ističe kao idealna zamena za kolica i slična kabasta pomagala za nošenje starije dece. Namenjen je dečacima i devojčicama starijim od dve i po godine, a na sajtu proizvođača se navodi da se može koristiti pri polasku u bilo koju porodičnu avanturu, u bilo kom godišnjem dobu i da deca uživaju u ovom neobičnom proizvodu. Zahvaljujući većem broju čvrstih kaiševa, on je potpuno bezbedan za korišćenje, a deca uživaju u njemu.

Takođe, kao važan deo nošenja ove nosiljke izdvaja se činjenica da su roditeljima ruke potpuno slobodne, pa je njeno korišćenje veoma prikladno za porodični odlazak u kupovinu.

Pogledajte kako izgleda ova nosiljka, koja se najavljuje kao revolucionarna u svetu dečje opreme.

Budući da se većina nosiljki dizajnira za potrebe beba, mališani ih vrlo brzo prerastu. Međutim, zahvaljujući novom i potpuno originalnom modelu, roditelji sada mogu da na vrlo jednostavan i lak način ponesu i nešto veću decu. Pogledajte...