Kada je Teo napustio azil za pse, nije bio uplašen, kaže njegova vlasnica Džesika Šiba, mama blogerka. Iako su svi ukućani bila zabrinuta kako će se Teo uklopiti u njihovu svakodnevnicu i petočlanu porodicu, on je, ušašvi prvi put u kuću, vedrim lavežom pozdravio svoje nove drugare.

“Pretpostavljam da je on u svom kratkom sedmonedeljnom životu iskusio toliko toga težeg od prilagođavanja na naš dom”, veruje Džesika, mama troje dece i autorka bloga  “Momma’s Gone City”.

Pogledajte: Foto-priča o divnom prijateljstvu: Devojčica i pas

Međutim, od svih članova Džesikine porodice, Teo je odmah po ulasku u kuću sklopio momentalno i neraskidivo prijateljstvo samo s jednom osobom – njenim dvogodišnjim sinčićem Boom.

Njih dvojica igrali su se na sve moguće načine – ponekad se Teo ponaša kao dečak i ispunjava Boove želje, a ponekad Bo izigrava psa i zabavlja Tea. Ipak, najsimpatičniji deo njihovog drugarstva jeste vreme za spavanje, kada Bou nisu potrebne plišane igračke jer ima pored sebe mekanog krznenog prijatelja koji uživa u njegovim zagrljajima. Njih dvojica zajedno rastu, uče nove igre i, što je najvažnije, uvek u blizini imaju vernog prijatelja.

Pogledajte fotografije koje svedoče o njihovom divnom drugarstvu…

Pogledajte neodoljivu i toplu priču o tome kako se rodilo i, potom, razvijalo odano i veselo drugarstvo između dečaka i psa…