Džesika Simpson i njen partner uživaju u igri sa svojim mališanima – jednoipogodišnjom ćerkicom Maksvel i sedmomesečnim sinom Ejsom, što potvrđuju fotografije koje je ova svetska zvezda postavila na svoj Instagram profil.


Od kako je pre 19 meseci postala majka, Džesika ne skriva svoju sreću i veoma često u javnosti govori o lepim porodičnim trenucima i danima ispunjenim radošću.

Jedino što joj još trenutno nedostaje je to da svoju tri godine dugu ljubav sa bivšim igračem NFL-a, Enrikom Džonsonom, kruniše brakom. Datum venčanja pomeran je već nekoliko puta, za šta s glavni "krivci" dve trudnoće, ali i kilogrami koji su ostali nakon njih.  

"Trudnoće su me totalno izobličile, u prvoj sam dobila 27 kilograma, a u drugoj 15. Daću sve od sebe da se vratim u formu pre svadbe i uspem da se uvučem u venčanicu", nedavno je, kroz smeh, izjavila ova poznata pevačica.


Zavirite u porodični album Džesike Simpson…

Svoje najintimnije trenutke sa decom i verenikom Enrikom Džonsonom, poznata pevačica podelila je sa fanovima putem društvene mreže Instagram. Pogledajte neke od fotografija…