Vest o trudnoći  veoma je obradovala Megan Foks (27) i njenog supruga Brajana, a par ima sina Nou, od čijeg rođenja nije prošlo ni godinu dana.

"Istina je da je Megan ponovo u drugom stanju. Ona i njen suprug su veoma srećni zbog ove novosti.“, potvrdila je portparol Megan Foks za Njujork Post.

Prelepa brineta trenutno snima film "Nindža kornjače", i iako je u početnoj fazi trudnoće, ne želi da to utiče na njen posao.

Ovaj par, koji je zajedno od 2004. godine, i venčao se 2010. godine, bio je tajnovit i kada su očekivali prvo dete. Oni su uspeli da skrivaju njegovo rođenje od javnosti čak dve nedelje, dok se glumica nije obratila fanovima na svom fejsbuk profilu.

"Veoma smo počastvovani što nam je data prilika da budemo roditelji jedne predivne, čiste duše i zauvek ću se zahvaljivati Bogu što mi je podario da upoznam ovu vrstu i čiste ljubavi i vezanosti za nekoga. Hvala svima koji šalju svoju pozitivnu energiju i lepe želje“, napisala je ona tom prilikom.

Megan je, takođe, pomajka Brajanovom sinu iz prvog braka koji ima 11 godina, a nedavno je izrazila želju da podari svom sinu Noi podari još jednog brata ili sestru sa kojom bi se igrao.

„Sve što sam celog života želela je da imam bebu. Konačno sam ostvarila svoju želju. Želim da se posvetim Noi koliko je to moguće i, naravno, da imam još dece“, rekla je lepa glumica.