Uz nove Magične narukvice, roditelji čija deca maštaju o poseti jednom od najvećih zabavnih parkova na svetu, lakše će moći da rezervišu porodično putovanje iz snova.


Naime, Dizni je predstavio narukvice koje su svojevrstan servis za kupovinu i rezervaciju karata za Diznilend, kao i lakšu organizaciju vremena provedenog u njemu.


Do sada je u Diznilendu postojao sistem takozvanih fastpass karti, sa kojima su posetioci mogli da uđu u park bez dugih čekanja u redu, a od sada će (uz pomoć narukvica) moći i da unapred organizuju sve atrakcije koje nameravaju da posete. Takođe,

Zahvaljujući Magičnim narukvicama svi Dizni likovi u parku će znati ime posetioca, što će za decu predstavljati još jedno nezaboravno iskustvo

njima će moći i da se kupuju suveniri i ostali proizvodi unutar parka, što roditeljima omogućava da deci lakše limitiraju budžet.


"Kada budemo smanjili nervozu kod posetioca, oni će moći više da se zabave i uživaju", objašnjava Tomas Stag, generalni direktor Diznilenda. Osim toga, na ovaj način sprečiće se lažiranje karata, kao i gubitak istih.

Pored brojnih organizacionih olakšica, magične narukvice pružiće deci posebnu zabavu i iskustvo. Svaki od Dizni karaktera znaće njihovo ime zahvaljući upravo ovoj inovaciji.


Nove narukvice su napravljene od gumirane plastike i mogu se naći u raznim bojama, a biće dostupne u narednih nekoliko meseci, posle skoro dve godine pilot programa.