Mama troje dece Šantel Dankan iz Brizbejna je pokazala da se može postići savršena figura ukoliko imate jaku želju i ukoliko ste uporni. Ova mama na svakoj fotografiji izgleda sjajno, mršava je, ima ravan stomak i prelepo izvajane mišiće. 

Šantel je istakla da se oblik tela drastično menja posle porođaja, što je pokazala upoređujući dve fotografije.

Naime, ova mama je na svom Instagram profilu objavila kako izgleda telo kada ga zategnete i kada ga opustite. Naglasila je da je trik u vašem držanju i dodala: "Kada stisnem stomak imam opuštenu kožu kao i većina mama. Želela bih da kažem svima da je to normalno, jer se moje telo transformisalo nakon tri trudnoće u prethodne četiri godine".

Mama je želela da poruči drugim mamama da ne veruju toliko fotografijama na Instagramu jer ugao iz kog se slika, osveteljenje i doba dana utiču na to kako ćete ispasti.

Ona kaže da ne koristi filtere i da su treninzi i zdrava ishrana zaslužni za njen fantastičan izgled. "Ne koristim filtere i moje fotografije nisu ni na koji način lažne. Tako zaista izgledam kada obučem odeću koja pristaje mojoj figuri. Ne bih želela da se žene osećaju loše, niti da misle da je reč o nekoj vrsti prevare kada pogledaju fotografije na kojima su mlade mame besprekornog izgleda i koje izgledaju kao da nikada nisu rađale. Dobra fotografija čini čuda i kada nije provučena kroz filtere", istakla je mama Šantel.

Jedna od njenih objava je posebno zainteresovala javnost, jer je na njoj prikazano njeno telo pre poslednje trudnoće i telo 8 nedelja nakon porođaja. Rezultati su neverovatni, a ona je istakla da ovo nisu fotografije "pre i posle", već izuzetna dostignuća koja može svaka žena da postigne ukoliko to zaista želi i vodi računa o ishrani. Često ističe da se ne uzdržava od hrane, već da vodi računa da se pravilno hrani ne samo zbog izgleda već i zbog zdravlja.

Ona godinama unazad radi kao fitnes instruktor, a fizička aktivnost i zdrava ishrana su zaslužni za njen fantastičan izgled. Kaže da je kroz iskustvo naučila da je najbolje da vežbate zato što to želite, a ne zato što bi trebalo to da radite. Najvažnije je da imate fizičku aktivnost da biste bili vitalni i zdravi.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!