AL PAĆINO U 9. DECENIJI DOBIO DETE, OTKRIVENI POL I PRELEPO IME! Glumac prvo nije verovao - tražio test očinstva!

Al Paćino je u 83. godini, s 54 godine mlađom devojkom dobio dete, a otkriveni su pol i ime.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Los Angeles, CA - *EXCLUSIVE* - Al Pacino and his expecting girlfriend, Noor Alfallah, gracefully captured leaving E Baldi restaurant after an enjoyable double date with Pacino's long-time friend, acclaimed director Harold Becker. A glowing Noor, 7 months into her pregnancy, charmingly showcased a vintage photo of a young Al Pacino. Pictures taken April 8th, 2023. BACKGRID USA 30 MAY 2023,Image: 780428098, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Al Pacino, Noor Alfallah, Credit line: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svi svetski mediji prenose - holivudska legenda, glumac Al Paćino postao je otac četvrti put i to u devetoj deceniji. Veteran filmske industrije koji je u aprilu napunio 83 i njegova 54 godine mlađa devojka - Nur Alfalah (29) dobili su prvo zajedničko dete.

Predstavnik para za "DailyMail" potvrdio da je neobičan par dobio sina, a srećni roditelji su mu dali ime Roman.

Da Paćino očekuje četvrto dete s mlađanom Nur, javnost je saznala prošlog meseca. Tada je njegov menadžer potvrdio da je Nur trudna, kao i da je u osmom mesecu trudnoće. Svi stetski mediji su preneli i da je glumac bio zatečen ovom situacijom, idejom da će ponovo ostati otac, pa je navodno tražio da se uradi test očinstva.

Kako se spekulise, Nur se pre nekoliko dana porodila, budući da je par u suboitu viđen zajedno na večeri u hotelu "Sunset Tower" u Los Anđelesu.

Izvor: Yumama