VREME JE DA SE VRATIMO ŽIVOTU: Mesec dana posle porođaja Aleksandra podelila najlepše vesti o operisanoj ćerki (VIDEO)

Aleksandra i Bojan danas imaju razloga za slavlje. Porodica Vasković je posle mesec dana ponovo na okupu, a iza njih je težak period.

Printskrin, Instagram/bojanvaskovic_official Bojan i Aleksandra Vasković

Bojan Vasković, pevač Leksington benda, i njegova supruga Aleksandra su u poslednjih mesec dana prošli kroz veoma težak period. Njihova treća sreća je stigla, ali sa zdravstvenim problemima zbog kojih je morala na operaciju sa svega nedelju dana.

Aleksandra je o prinovi obavestila pratioce na društvenim mrežama, a onda ih je obavestila i o bolnim trenucima kroz koje prolaze. Objasnila je i da su na sredini trudnoće utvrdili da beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama života, ali da su i pored tog traumatičnog saznanja odlučili da daju šansu životu.

Bojan i njegova supruga se nisu puno oglašavali povodom situacije kroz koju prolaze, ali je danas Aleksandra objavila predivne vesti. Preko mesec dana su njih dve provele u bolnici, i konačno su dobili dozvolu da mogu da je napuste i da odu svojoj kući.

"Vreme je da se vratimo životu... Vreme je da se vratimo kući... Hvala dragom Bogu", napisala je Aleksandra uz snimak koji je objavila, a ljudi sa oduševljeno komentarišu i žele im samo najlepše želje:

(Yumama)